CS Minaur Baia Mare  şi-a întărit lotul. Jucătorul Albert Cristescu şi-a prelungit contractul iar portarul bucureştean Ionuț Ciobanu a semnat un contract pentru două sezoane

Ieri a avut loc o conferinţă de presă la sediul CS Minaur Baia Mare în cadrul căreia preşedintele clubului Adrian Popovici a prezentat noile achiziţii,  parafate de echipa băimăreană.

Săptămâna trecuta conducerea clubului  a reuşit transferul internaţionalului  ceh Cip Tomas, iar ieri a fost prezentat portarul bucureştean Ionuț Ciobanu.

Pe lângă cele două transferuri , jucătorii Albert Cristescu şi Alexandru Csepreghi şi-au prelungit contractele.

Primarul Cătălin Cherecheş a declarat :

“Noi veşti bune vin de la Minaur Baia Mare. În sezonul viitor doi sportivi își unesc forțele cu Alexandru Csepreghi si Cip Tomas și vor juca sub culorile mult iubite. Este vorba despre Albert Cristescu care va continua să joace doua sezoane la noi și Ionuț Ciobanu care vine de la CSM București și cu care s-a semnat contract tot pentru două sezoane. Portarul în vârstă de 35 de ani, fost jucător al naționalei masculine a României, a evoluat în trecut la echipe precum CSA Steaua, Energia Pandurii Târgu-Jiu, CSM București, Toledo BM (Spania), HC Odorhei și Mulhouse (Franța).

Cuvintele rostite de Albert Cristescu la conferința de presă mă onorează și mă bucur să văd o astfel de atitudine pozitivă din partea sa: “În primul rând vreau să îi mulțumesc dlui. Primar Cătălin Cherecheș și antrenorului Raul Fotonea pentru toată încrederea acordată. Sunt foarte fericit pentru semnarea noului acord și îmi doresc din suflet ca în sezonul viitor să jucăm în Cupe Europene și să readucem Minaurul acolo unde îi este locul”.

Ne onorează și cuvintele lui Ionuț Ciobanu: “Am ales Minaur pentru că am încredere în proiect, în oamenii care coordonează acest proiect și îmi doresc ca împreună să avem rezultate cât mai bune. Baia Mare este o echipă cu tradiție și tot timpul am jucat cu emoții aici, indiferent de echipa la care am activat. Nu în ultimul rând, vreau sa joc în fața unui public minunat cum este cel de la Baia Mare. Tot timpul i-am admirat și abia aștept să ne întâlnim în sală!”.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.