CS Minaur: Mihai Bușecan se întoarce acasă!

CS Minaur anunță un nou transfer. Mihai Bușecan, fost handbalist la HCM Minaur, revine acasă pentru a juca alături de echipa noastră în sezonul 2017/2018 de Liga Națională

Mă bucur că m-am întors acasă și sunt mulțumit de interesul celor de aici. Am ales ce este mai bine pentru mine și pentru familia mea în momentul de față. Cunosc foarte bine colectivul și tot ce înseamnă spiritul Minaur și asta, zic eu, este un lucru benefic pentru toată lumea. Sper ca împreună să reușim îndeplinirea obiectivelor propuse de conducerea clubului și să aducem din nou Baia Mare acolo unde îi este locul pe scena handbalului.” spune Mihai Bușecan.

Mihai Bușecan este unul din pivoții buni ai campionatului și un jucător foarte puternic din punct de vedere fizic lucru care a contat foarte mult când ne-am gandit la aducerea lui. De asemenea este un foarte bun “om de vestiar” și un caracter deosebit. 

A contat și faptul că a mai jucat la Minaur, stie ce înseamnă această responsabilitate, știe că publicul are mereu pretenții foarte mari, că presiunea rezultatelor va fi de asemenea mare și atunci ne așteptăm să nu aibă probleme de acomodare. Să îi urăm bun venit, succes și evoluții cât mai bune” spune Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.

Mihai Bușecan vine la CS Minaur după ce în sezonul 2016/2017 a jucat cu HC Vaslui în playoff-ul Ligii Naționale, ocupând locul opt la sfârșitul campionatului.
sursa:minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.