CSM Știința Baia Mare în semifinalele Cupei Regelui!

rugbyCSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens RCM UVT au câștigat meciurile susținute, sâmbătă, în prima etapă a returului Cupei Regelui la rugby și s-au calificat în semifinalele competiției.

În Grupa A, Timișoara Saracens a dispus cu 20-10 (14-10) de CS Dinamo, pe teren propriu. Brian Sefanaia și Tangimana Fonovai au marcat eseuri pentru bănățeni, ambele transformate de Gabriel Conache, care a mai reușit să puncteze și din două lovituri de pedeapsă. Pentru Dinamo au înscris eseuri Siosi Kata și Iacob.

Timișoara Saracens RCM UVT ocupă primul loc, cu 14 puncte (3 jocuri), urmată de CSM Olimpia București, 5 p (2 j), CS Dinamo, 0 p (0 j).

CSM Știința Baia Mare a dispus de CSA Steaua București cu 29-14 (13-0), pe Arena Lascăr Ghineț, în cadrul Grupei B. ”Zimbrii” au reușit două eseuri, prin Ratu Maravunawasawasa și Răzvan Ailenei, Ratu Maravunawasawasa a marcat și un dropgol, iar Luke Samoa a contribuit cu două transformări și patru lovituri de penalitate. Steaua a înscris și ea două eseuri, prin Grigoraș Diaconescu și Petelo Tupou, transformate de Andrei Filip, respectiv Laurențiu Cocîrlă.

CSM Știința Baia Mare ocupă primul loc, cu 12 puncte (3 jocuri), urmată de CS U Cluj, 5 p (2 j), și CSA Steaua București, 2 p (3 j).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.