CSS Baia Sprie, doua titluri de vicecampion national la schi alpin

schi alpin 2015In perioada 03-06.03.2015 au avut loc Campionatele Nationale pentru copii si cadeti la schi alpin, desfasurate la Skiresort Transalpina. Aceasta competitie s-a bucurat de participarea celor mai buni schiori din tara( peste 75) de la 15 cluburi si asociatii de profil din tara. Lotul CSS Baia Sprie a fost alcatuit din trei sportivi: Selejan Anitta- cadete, Copos Petra- copii si Iacob Razvan- copii.

Surprzia acestei editii a fost sportiva Copos Petra, care desi aflata la prima participare la o competitie de acest nivel a reusit sa obtina: un titlu de vicecampioana nationala la slalom urias copii, o medalie de bronz la proba de combinata si un titlu de vicecampioana nationala la proba de slalom adresata copiilor, la o distant de patru zecimi de secunda de titlu. Iacob Razvan a ocupat urmatoarele locuri in clasament: loc 11 la slalom urias, loc 8 la combinata si un loc 5 la slalom la categoria copii. Selejan Anitta concurand la categoria cadeti fete a reusit sa se claseze de doua ori pe locul 8 la slalom urias si combinata, iar la slalom pe locul 5.

In perioada 12-13.03.2015 CSS Baia Sprie va participa cu un lot de 5 sportivi la Campionatele Nationale ale Cluburilor Sportive Scolare, desfasurate pe partiile din masivul Parang, sperand sa mai cucereasca cateva medalii, poate de aur-de ce nu?

Sportivii de la sectia schi alpin sunt pregatiti de prof.antrenor Selejan Sebastian, director prof. Toma Andreea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.