Cu siguranță nu știai! Ce se întâmplă dacă bagi coji de nucă în sobă

De ce sunt utile cojile de nuci și nu ar trebui aruncate. Au un mare beneficiu pentru sobe, dar și pentru organism.

Cojile de nuci au foarte multe proprietăți, care au diverse întrebuințări. Sunt extrem de utile pentru sobele din teracotă sau cărămizi speciale. de asemenea, sunt utile și pentru organism.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Dacă ai sobă de teracotă sau cărămidă specială, poți apela la cojile de nuci. Ajută să fie menținută căldura, pentru că ard foarte greu.

Încălzește soba cu cojile adunate de la nuci

Una dintre multiplele calități ale cojii de nucă este cea de a menține focul din sobă. Dacă ai sobă construită din teracotă sau cărămidă specială care absoarbe și reține căldura, este momentul potrivit pentru a pune coji de nucă. După ce aprinzi focul și ai pus lemne, când acestea iau foc, aruncă un pumn de coji de nucă. Vor produce mai multă căldură.

Cojile de nucă au beneficii asupra sănătății

Pudra din coji de nucă îți curăță vasele de sânge. Se mărunțește coaja de la 14 nuci și se pisează până se formează o pudră. Asupra acesteia, adaugă 500 ml de țuică și pune compoziția la macerat pentru două luni. Se consumă pe stomacul gol, câte o linguriță în fiecare dimineață. Se spune că va curăța vasele de sânge.

Ceai din coji de nucă pentru tratarea ulcerului

Din cojile de la 4 nuci se face o infuzie. Se pun într-o cană de apă clocotită, iar mai apoi se strecoară. Dimineața, pe stomacul gol, se ia câte o linguriță.

Cojile de nucă tratează imunitatea scăzută, oboseala și bolile de stomac

Tot ce trebuie să faci este să prepari un sirop din 2 pumni de coji verzi de nucă. Se toacă mărunt și se pun într-un litru de apă. Amestecul trebuie pus la fiert pentru 10 minute, după care adaugi cuișoare. După ce este luat de pe foc, se lasă la răcit și se strecoară. În lichidul obținut se adaugă miere de albine sau zăhar. Se toarnă în sticle de culoare închisă și se ia o linguriță de trei ori pe zi, după fiecare masă, potrivit spynews.ro.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.