Cum a fost ucisă Luiza Melencu. Ultimele mărturisiri ale lui Gheorghe Dincă răstoarnă total dosarul Caracal

Gheorghe Dincă face noi mărturii despre crimele de la Caracal. Monstrul spune că a ucis-o pe Luiza într-o criza de nervi pentru că fata ce i-am cerut în repetate rânduri să o lase să plece. Planul lui Dincă era să o țină pe Luiza la el mai multă vreme. Fata a fost violată sistematic de el și de complicele lui, Fane, după cum însuşi Dincă a povestit. Dezvlăuirea vine după ce, şi în cazul uciderii Alexandrei, Dincă şi-a schimbat declaraţia.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Gheorghe Dincă şi-a schimbat iar declaraţiile în faţa anchetatorilor în dosarul Caracal. La ultimele audieri, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a ucis intenţionat pe Luiza şi Alexandra. Monstrul din Caracal şi-a schimbat total declaraţiile. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, şi Luiza a avut aceeaşi soartă ca Alexandra. Mai exact, Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza după ce s-a enervat că aceasta îl tot implora să o lase să plece.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

După această declaraţie, procurorii vor putea să-l acuze pe Gheorghe Dincă de omor calificat.

Vă reamintim că în cazul Luizei, procurorii au mai indetificat un bărbat pe care îl acuză de viol. Mai exact, procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Ştefan Risipiceanu, pe care îl acuză că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

Fane este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe monstrul din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-a surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce a răpit-o. Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu, potrivit România TV.

„Inculpatul, în vârstă de 46 ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta.

În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.

Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE.

Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de GHEORGHE DINCĂ”, a anunţat procurorul şef interimar al DIICOT Giorgiana Hosu.

Cererea procurorilor a fost admisă de magistraţii Tribunalului Bucureşti, care joi au emis mandat de arestare pe numele lui Sfetan Risipiceanu.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.