Cum a petrecut Iohannis primul său Revelion în poziția de șef al statului. Ce oaspete special i-a fost alături

sotii-iohannisPreşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a petrecut Revelionul alături de soţie şi de prietenii apropiaţi într-un cadru discret, la Cisnădioara, judeţul Sibiu, la reședinția consulului onorific al Austriei. La miezul nopţii seful statului a urmărit focul de artificii şi a ciocnit un pahar de şampanie cu prietenii, relatează Digi24.

Cei doi au mai întâmpinat Anul Nou în mărginimea Sibiului, alături de consulul onorific al Austriei, Andreas Huber.

Șeful statului a fost discret şi nu a făcut nicio declaraţie în faţa camerelor. Klaus Iohannis a ajuns la Cisnădioara după ora 21.00, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis. Cei doi au aşteptat să li se deschidă poarta şi au fost aşteptaţi înăuntru de consulul onorific al Austriei la Sibiu. Nu au coborât din maşină, decât în spatele curţii, potrivit evz.ro.

Temperatura scăzută din ultima zi a lui 2014, de minus 26 de grade Celsius, le-a dat bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să dezgheţe la propriu poarta automatizată a casei. Pentru asta, angajaţii au folosit un ciocan, iar un tractor cu lamă, care a încercat să deszăpezească o cale de acces a rămas blocat în nămeţi. Chiar şi aşa, în momentul în care preşedintele şi-a facut apariţia totul a mers ca uns.

Klaus Iohannis a precizat, într-un interviu pentru presa locală, că își va petrece timpul liber, inclusiv sărbătorile, la Sibiu și de acum încolo. El a mai spus că soția sa, Carmen Iohannis, se va muta totuși la București și dorește să fie o primă doamnă implicată în rezolvarea problemelor care țin de acest statut. Cei doi vor locui la Vila Lac 2.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.