Cum alegi cea mai bună sticlă de apă pentru copilul tău?

Sticlele de apă sunt un articol standard pentru mulți copii, fie pentru școală, tabără, sport, ieșiri, plimbări cu mașina, fie pentru a le ține  lângă pat. De asemenea, copiii mai mici pot aduce o sticlă de apă la grădiniță sau la școală, ceea ce înseamnă că trebuie să o poată deschide și închide singuri. Având în vedere preocupările legate de pandemie, unele școli recomandă în prezent elevilor să folosească sticle de apă cu paie, astfel încât să poată sorbi cu ușurință fără a-și îndepărta complet măștile. Prin urmare, atunci când cauți cele mai bune sticle de apă pentru copii cea mai bună soluție este să ții cont de informațiile de mai jos.

Alege sticlele care se curăță ușor

 Deoarece sticlele de apă pentru copii sunt susceptibile să se murdărească, sticla ar trebui să aibă puține părți componente și să fie ușor de demontat pentru a fi spălată. Evităm sticlele cu crăpături strânse, deoarece acolo tinde să se formeze mucegaiul. Considerăm că abilitatea de a trimite o sticlă printr-o mașină de spălat vase este un plus semnificativ, dar nu o necesitate, în parte pentru că dorim să includem sticlele izolate în testele noastre, iar multe companii care produc sticle izolate au recomandat istoric doar spălarea mâinilor.

Sticlele trebuie să fie ușor de utilizat

Sunt recomandate sticlele mici, de maxim 0.5 l, care sunt în general suficient de compacte pentru a se potrivi atât într-o cutie de prânz, cât și în mâinile mici ale copiilor. Majoritatea copiilor de 2 sau 3 ani ar trebui să poată deschide și să bea singuri din sticla de apă, precum și să o închidă în siguranță pentru a preveni scurgerile. Cele mai bune sunt variantele cu pai, deoarece sunt de obicei cele mai ușor și mai puțin frustrante de utilizat pentru copiii mici, dar dacă cel mic le preferă fără pai, poți alege orice sticlă care îl ajută să o folosească în mod confortabil.

Riscul de scurgere contează foarte mult

 Nicio sticlă de apă nu este complet etanșă sau rezistentă la scurgeri, așa că poți căuta modelele care au cele mai puține șanse să se scurgă. În felul acesta vei evita ca micuțul tău să aibă mereu ghiozdanul ud pe interior, să își ude rechizitele și să își distrugă temele.

Alege cel mai rezistent material

 Luăm în considerare sticlele de apă din plastic și oțel inoxidabil. Sticlele de plastic sunt mai ușoare decât oțelul inoxidabil, așa că este mai puțin probabil ca copiii să le scape din mână sau să se plângă că sunt prea grele. De asemenea, este ușor să vezi cât de pline sunt sticlele de plastic și, în general, sunt mai ieftine. Unii oameni au îngrijorări cu privire la siguranța plasticuluiși, deși nu există dovezi concludente că băutul din plastic dăunează oamenilor, oțelul inoxidabil este o alternativă bună.

Sticlele din oțel sunt, de asemenea, în general mai durabile decât plasticul: deși se cad și se zgârie mai ușor, rezistă ani de zile. Multe sticle de oțel, inclusiv unele pe care le-am testat, sunt izolate și pot păstra băuturile reci timp de câteva ore. Nu luăm în considerare sticlele de sticlă, care tind să fie grele și se pot sparge mai ușor. Majoritatea sticlelor apreciate de părinți sunt fabricate dintr-o combinație de plastic, oțel și silicon, astfel încât să poată intra în mașina de spălat vase. Deoarece multor copii le place să ronțăie paiele și sunt în general duri cu sticlele de apă, poți alege sticle cu piese înlocuibile.

Nu uita de estetică

Cele mai bune variante sunt sticlele de apă care vin într-o gamă largă de opțiuni de culoare și design din  care copiii pot alege și de care să fie entuziasmați. Copiii preferă oricând sticlele foarte colorate și cu imprimeuri interesante în locul celor clasice.

Alege un preț potrivit

 Având în vedere șansele ca un copil să piardă o sticlă de apă (sau două sau trei), poți sticlele de apă care au un cost mediu astfel încât acestea să fie și calitative. Nu alege cele mai ieftine sticle pentru că vei avea surprize foarte neplăcute.

Ținând cont de aceste criterii, va fi mult mai ușor să obții rezultate pozitive cu sticlele de apă pe care le oferi copilului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.