Cum blochezi apelurile şi mesajele text pe telefonul Android

Există trei metode prin care poţi bloca apelurile vocale şi mesajele text pe un telefon Android, ori de câte ori te-ai săturat de o anumită persoană şi nu mai doreşti să ai de-a face cu ea.

Prima ar fi să blochezi numărul de telefon direct din setările smartphone-ului Android, a doua să foloseşti o aplicaţie de blocare a apelurilor şi a mesajelor text, iar cea de-a treia este de a bloca numărul de telefon apelând la ajutorul operatorului de telefonie mobilă la care eşti abonat.

Blochează numărul din setările telefonului Android

» Samsung – intră în setările telefonului, selectează Mode, după care Settings » Call blocking, iar la final adaugă numărul în lista de persoane blocate pentru a crea un mesaj automat care să fie transmis apelurilor respinse.

Mesajele pot fi blocate din fereastra de Log din setările telefonului Android. Selectează un număr din log, apoi alege More » Block settings şi optează pentru Call block sau Message block.

» HTC – intră aplicaţiile telefonului şi mergi la Call history, apasă lung pe numărul de telefon din agendă pe care doreşti să îl blochezi şi selectează Block contact sau Block caller.

» LG – intră în setări, apasă pe iconiţa de meniu cu cele trei puncte, mergi la Settings » Call reject » Reject calls from şi apasă pe iconiţa (+) pentru a adăuga numerele.

» Motorola – îţi permite să trimiţi apelurile în mesageria vocală, nu să le şi blochezi. Pentru a face asta, intră în aplicaţia Contacts, selectează numărul pe care doreşti să îl blochezi, creează un contact cu numărul respectiv, apasă pe iconiţa de meniu cu trei puncte, după care selectează All calls to voicemail.

» Nexus – intră în alicaţiile telefonului, mergi la Call log, selectează un număr pe care doreşti să îl blochezi, apasă pe inconiţa de meniu cu trei puncte şi selectează Add to reject list. De asemenea, mai poţi să intri în lista de Contacte, să apeşi pe iconiţa cu stilou, apoi pe iconiţa cu trei puncte şi să selectezi All calls to voicemail (astfel apelurile de la numărul respectiv vor fi trimise direct în mesageria vocală).

Aplicaţii care blochează apelurile vocale şi mesajele text pe Android

Câteva dintre aplicaţiile gratuite prin care poţi bloca apelurile şi mesajele unui număr pe Android sunt: Blacklist, Call Blocker, Call Control, Mr. Number, Safest Call Blocker, Should I Answer, SMS Blocker sau Truecaller.

În cazul în care nu vrei să blochezi un număr de telefon direct din setările telefonului sau folosid o aplicaţie dedicată, apelează cu încredere la operatorul de telefonie mobilă la care eşti abonat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.