Cum poţi afla ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

Cititul în palmă este o artă cunoscută sub numele de chiromanție și se crede că principiile acestei practici au început în China acum 5.000 de ani și au fost transmise în Grecia. Aristotel a scris despre acest subiect în 340 î.Hr. Cititul în palmă te poate ajuta să afli ce personalitate ai în funcţie de linia inimii.

 

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

Ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

Chiromanția nu are nicio legătură cu psihologia sau cu practici precum grafologia. Cititul în palmă se folosește pentru a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieţii, iar una dintre cele mai importante linii este cea a vieţii.

Linia inimii este prima dintre liniile majore şi indică problemele legate de sănătatea inimii, viața sentimanetală sau starea de spirit. Aceasta este poziţionată sub degetul mijlociu sau degetul inelar şi se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic, existind patru tipuri: A,B,C,D.

Cum poţi afla ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

Linia de tip A

Aceasta porneşte de sub degetul mijlociu și arată că eşti o persoană cu calitățile necesare pentru a lua decizii, dar și pentru a fi lider. De asemenea, esti ambițioasă, inteligentă și sensibilă, dar și introvertită, motiv pentru care nu îi lași pe cei din jur să te cunoască cu adevărat.

Linia de tip B

Începe de la jumătatea degetului mijlociu şi ajunge până spre degetul mic și spune că ești una dintre acele persoane care analizează o situație de două ori înainte de a lua o decizie. Dacă ai această linie a inimii mai înseamnă că ești atentă la detalii și la cei din jur, dar și precaută, mai ales cu persoanele pe care de-abia le-ai cunoscut.

Linia de tip C

Linia inimii de tip C porneşte de sub degetul arătător și arată că ești o persoană căreia îi place viața pe care o ai, chiar dacă ai o relația sau nu, pentru că te bucuri de viață și te simți fericită în orice moment.

Linia de tip D

Este poziţionată între degetul mare şi degetul arătător, ceea ce înseamnă că ești o persoană sufletistă, gata oricând să-i ajute pe cei care au nevoie. Întotdeauna dai dovadă de multă răbdare și faci multe concesii pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Personalitatea în funcție de tipul de palmă

Practică: palma lată și degete scurte. Acest lucru dezvăluie o persoană sensibilă și foarte muncitoare.

Intuitivă: palma alungită și degetele scurte. Dezvăluie o personalitate iute și agitată, dar și individualistă.

Intelectuală: palma scurtă și degete lungi. Sugerează că ești o persoană cu o minte limpede, ordonată și că poți vorbi cursiv, cu acuratețe.

Sensibilă: palma alungită, la fel și degetele. Ești o persoană cu foarte multă imaginație, emoții puternice, caracter introvertit și posibil schimbător.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.