Cum să alegi cadoul care îi va spune: Te iubesc! – 5 idei romantice pentru a-ți impresiona partenerul

În cartea sa care a ajuns să capete un renume mondial, „Cele 5 limbaje ale iubirii”, Gary Chapman susține că succesul într-o relație ține și de a cunoaște și de a ține cont de limbajul prin care partenerul nostru percepe iubirea. Există 5 timpuri de limbaje, iar noi îți vom arăta 5 idei de cadouri care îi vor demonstra partenerului tău că îl iubești cu adevărat.

Dacă vei pune în aplicare aceste sfaturi, sunt slabe șanse să dai greș.

 1. Cuvinte de încurajare

  Partenerii care au ca limbaj al iubirii predominant, cuvintele de apreciere, vor simții iubirea ta atunci când tu ți le vei exprima deschis. Totuși, vorba latinului, vorba zboară, scrisul rămâne. Așadar, gândește-te la o modalitate de a face cadou cuvinte care să dăinuie.

  O idee bună ar putea fi o agendă personalizată așa cum găsești aici: https://www.urbanbag.ro/categorie-produse/agende-personalizate/. Înainte de a o oferi, explică-i partenerului tău scopul acesteia. Spune-i că ori de câte ori ați vrea să vă spuneți ceva, dar nu reușiți, trebuie să scrieți un mesaj scurt plin de iubire în paginile agendei. Puteți face asta pe rând, o zi da, o zi ba. Astfel vei putea oferi mult mai des cuvinte de apreciere, iar partenerul tău va considera această idee minunată.

  În continuare vom discuta cadoul perfect și pentru celelalte 4 limbaje ale iubirii. Dar pentru a putea să faci un asemenea cadou, va trebui să cunoști care este limbajul partenerului tău. Cum înțelege el sau ea că îl/o iubești? Găsește aici testul care vă va ajuta să vă dați seama ce limbaj aveți fiecare. Cunoscându-vă mai bine vă va fi mai ușor să vă întăriți relația prin gesturi pline de sentiment.

 2. Servicii

  Pentru unii, faptul de a-i ajuta cu responsabilitățile zilnice contează mai mult decât orice le-ai spune. Aceștia înțeleg că îi iubești, atunci când ești dispus să faci ceva concret pentru a-i ajuta. În cazul acesta, cadoul nu va fi neapărat un obiect pe care îl vei cumpăra, ci, mai degrabă, o acțiune concretă pe care o faci pentru a-i ajuta.

  Există foarte multe cadouri pe care le poți face astfel. De exemplu, găsește un moment în care partenerul tău nu folosește mașina, poate atunci când doarme. Ia-o și du-o la curățătorie și fă-i plinul. Astfel partenerul tău va avea mai mult timp pentru relaxare și va aprecia enorm această surpriză plăcută. Un alt lucru pe care a-i putea să îl faci este să preiei o activitate pe care știi că el o urăște. Poate fi datul cu aspiratorul, mersul la poștă, schimbarea litierei pentru animalul de companie. Efortul tău îl/o va impresiona cu siguranță.

 3. Daruri primite

  Atunci când partenerul înțelege cât de mult îl iubești atunci când îi faci cadouri, orice mică atenție va conta, dar atunci când depui un efort special, acesta va fi cu adevărat încântat de el. De fapt, chiar dacă este vorba de un cadou mic, ia timp pentru a-l împacheta frumos, sau pentru a-l oferi într-un mod inedit. Nu rata ocaziile de a-ți surprinde partenerul atunci când nu se așteaptă. Caută pe internet sărbători care nu sunt atât de populare, cum ar fi Ziua Salatei sau Săptămâna Asistentei Medicale. Apoi pune un cadou într-un loc în care știi că partenerul tău îl va găsi singur. Surpriza va fi minunată.

 4. Timpul acordat

  Unii partenerii se simt cel mai iubiți atunci când pot petrece timp de calitate cu jumătatea lor, fără distrageri sau alte persoane. În acest caz, cea mai romantică idee de cadou este o întâlnire, exact așa cum o făceați la începutul relației. Iată o idee deosebită: îți amintești ce aveați în meniul de nuntă? Mergi la restaurantul care v-a făcut nunta, și roagă-i să prepare, special pentru tine și partenerul tău, o parte din meniul de la nunta voastră. Stabilește ca mâncarea să fie deja pe masă atunci când ajungeți. Comandă un vin bun și petreceți timp amintindu-vă cât de frumoasă a fost nunta voastră.
 5. Mângâieri fizice

  Atunci când partenerul tău percepe cel mai bine iubirea prin atingeri fizice, un masaj este cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi. Dacă nu ești foarte bun la masaj, caută câteva tehnici online. Vei observa rapid că este mult mai ușor decât ai fi crezut să înveți să oferi un masaj care să-i spună partenerului tău cât de mult îl iubești.
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.