Cum să îți tratezi telefonul ca pe o investiție și să eviți un dezastru

Lună de lună, telefonul tău este supus unor riscuri mari de a se avaria. Dacă mergi pe bicicletă sau la alergat, îți poate zbura din buzunar, dacă ai copii poate fi confundat cu o jucărie, iar dacă ai o zi foarte proastă, poate fi confundat cu o minge de fotbal. 

Pentru că telefonul este nu doar o achiziție, ci o investiție, trebuie tratată ca atare, deci cu grijă. Pe măsură ce se deteriorează, cu atât valoarea lui se depreciază, iar asta te va afecta atunci când vei dori probabil să îl vinzi pentru a cumpăra unul nou. 

Ține cont de câteva sfaturi de bază și garantat vei prelungi viața telefonului tău:

Cumpără și păstrează întotdeauna o husă de protecție

Husa de protecție protejează telefonul în cazul impactului și în același timp de posibile impurități. Nu doar atât, însă o husă de telefon poate fi prilejul perfect să iei ochii oamenilor printr-o culoare pe care o absolut adori. Dacă nu ai o culoare preferată, poți să optezi pentru un design interesant, în funcție de preferințele tale și tipul de telefon – dacă ai de exemplu un Iphone 13 mini, te vei uita la modele de huse pentru Iphone 13 mini de la Lerato.ro, și nu modele de Iphone 13. 

Ai grijă unde îl păstrezi

Este o regulă crucială, însă atât de multă lume o încalcă permanent. Dacă vrei ca telefonul tău să își păstreze aspectul lucios – adică să îl ferești de zgârieturi, nu lăsa niciodată telefonul într-un buzunar cu un alt telefon, cu chei sau accesorii. De preferat, ține-l izolat de orice alt obiect.

Folosește o folie de protecție

Foliile de protecție de calitate protejează telefonul de zgârieturi și șoc la cădere. În același timp, foliile de protecție îți protejează ochii de efectul de strălucire și reflexie al telefonului, care pot fi destul de deranjante. Probabil nu le poți înțelege valoarea pe moment și par o investiție inutilă, însă e tot timpul mai bine să previi, decât să suporți costurile mai târziu. 

Achiziția unui telefon poate fi destul de costisitoare, în special în contextul actual în care telefoanele de ultimă generație sunt pline de noi feature-uri foarte interesante și avansate. Tocmai din acest motiv este înțelept să ai o atitudine preventivă și să incluzi în bugetul tău costul pentru o husă bună de protecție și a foliilor care îți pot salva telefonul și te vor scuti de la o vizită la service. Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.