Cum să scapi de invitațiile enervante la jocuri pe Facebook

Oricât ai vrea să le eviţi, nu poţi scăpa de ele, iar majoritatea prietenilor te bombardează cu invitaţii sau te provoacă să joci anumite jocuri.

cc

Problemele nu se declanşează de la descărcarea aplicaţiilor de jocuri, ci pentru că utilizatorii nu ştiu să le folosească corespunzător.

De aceea, ne-am gândit că ţi-ar fi de folos să afli cum poţi să scapi de invitaţiile enervante la joc pe care le primeşti de la prietenii de pe Facebook.

În primul rând, intră pe pagina ta de Facebook, mergi la butonul SETTINGS, din partea dreaptă-sus a browser-ului. Apoi, dă click pe APPS de sub GENERAL ACCOUNT SETTINGS. De acolo, poţi controla toate aplicaţiile tale, inclusiv cine le poate vedea, ce fac sau să le ştergi dacă nu mai ai deloc nevoie de ele. Poţi apăsa, de asemenea, butonul X de lângă POST ON YOUR BEHALF. Asftfel, nu îţi vei mai bombarda prietenii cu cereri de prieteni sau invitaţii la jocuri, scrie noobz.ro. Deşi este distractiv să te joci, aceste notificări pot să-ţi enerveze prietenii, motiv pentru care nu este exclus să ajungi să primeşti UNFRIEND.

Dă mai departe soluţia la problemele legate de invitaţiile la jocuri, pentru ca totţi prietenii să fie la curent cu ea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.