Cum să-ți alegi ținuta pentru evenimentele speciale?

Evenimentele, oricât de speciale ar fi, întotdeauna vor da femeilor câteva bătăi de cap în ceea ce privește vestimentația. În alegerea ținutei va trebui să acorzi o atenție specială tipului de eveniment la care vei participa, cât de formal este acesta, locației sau dress code-ului impus. Pentru a te decide, important este să ai toate detaliile înainte, deoarece nu vrei să fii mai puțin elegantă decât ceilalți sau să nu ai o ținută potrivită, pentru că, cu siguranță, vestimentația îți va afecta și modul în care te simți.  

Iată cum să-ți alegi ținutele pentru evenimentele speciale la care participi:

  1. Nunta de seară

Nunțile clasice, desfășurate pe timp de noapte, propun de regulă un dress code mai elegant, mai rafinat. Pentru femei este un moment bun să opteze pentru rochii lungi, în culori puternice și care să emane feminitate. Poți alege rochiile din material satinat, voal sau poate, dacă ești mai îndrăzneață, chiar paiete. În completarea ținutei poți încălța o pereche de pantofi tip stiletto sau dacă anotimpul îți permite, poți opta pentru sandale cu toc gros sau subțire. 

  1. Nunțile de zi

Un concept relativ nou, nunțile de zi propun niște ținute ceva mai lejere, având în vedere faptul că acestea se pot desfășura în locații ce au acces la natură sau pe malul marii. De regulă, pentru un astfel de eveniment ai putea alege să porți o rochie mai vaporoasă sau tip cocktail, evitând materialele foarte rafinate. Părul poate fi aranjat cu câteva bucle lejere sau împletituri, iar dacă este vară, sandalele fără toc de la Kalapod.ro pot fi soluția cea mai potrivită pentru ținuta ta.  

  1. Evenimentele de business

Dacă cariera ta presupune și participarea la evenimente de business, atunci, cu siguranță, costumul și fustele creion fac parte din garderoba ta. Deși la prima vedere stilul business nu pare a fi foarte creativ, poți să-ți completezi ținutele cu ajutorul accesoriilor: poți opta pentru o eșarfă la gât, câteva bijuterii mai proeminente sau doar o pereche de pantofi mai colorați. 

  1. Botezurile

Petrecerea de botez este un eveniment care poate fi foarte formal sau puțin mai lejer. Important este să știi exact la ce să te aștepți și în funcție de asta să îți construiești ținuta. De menționat este faptul că, deși poate fi un eveniment mai elegant, botezurile nu vor impune niciodată un dress code la fel ca nunțile de seară. 

  1. Aniversările 

 Nu întotdeauna aniversările sunt ocazii care se necesite o vestimentație mai specială, însă cu siguranță e un eveniment la care nu vrei să te îmbraci cum o faci zilnic. În funcție de stilul tău, poți opta să porți o rochiță cu o pereche de cizme lungi sau cu o pereche de teniși, iar dacă în stilul tău vestimentar blugii sunt elementul central, poți să-i accesorizezi cu o cămașă sau cu un tricou simplu. 

La orice tip de eveniment vei participa, important este ca tu să te simți cât mai bine și să emani feminitate. Ține cont de articolele vestimentare care te avantajează și încearcă să o adaptezi tematicii sau tipului de ocazie. Sursă foto: pelexs.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.