Cum să-ți faci mai mult timp pentru tine când ai un bebeluș

Odată ce ai un copil, nu înseamnă că trebuie să te neglijezi sau să renunți la lucrurile pe care le făceai înainte și îți aduceau bucurie. Există multe modalități prin care poți fi o mamă minunată dar care reușește să aibă grijă și de ea însăși. Trebuie doar să profiți de fiecare moment liber pe care îl ai la dispoziție.

Iată, mai exact cum îți poți face mai mult timp pentru tine atunci când ești aproape non-stop cu bebelușul tău

  • Realizează o sesiune de shopping online când copilul doarme 

Poate nu va fi la fel ca plimbările prin magazine, însă cu siguranță shoppingul online te va ajuta să te destinzi și să uiți pentru câteva momente de toate grijile, care uneori te pot copleși. Această activitate este preferată de majoritatea femeilor, așa că este imposibil să nu te încarce de energie pozitivă, în special după ce ai găsit un articol vestimentar care ți se potrivește. 

  • Realizează tratamente de înfrumusețare acasă

Cine zice că nu te poți răsfăța chiar din confortul propriei case? Realizează-ți măști de hidratare pentru față sau păr, o poți chema pe manichiurista ta acasă sau o idee și mai bună, optează pentru un masaj la domiciliu. Astfel le poți rezolva pe toate, fără ca măcar să fie nevoie să mergi la salon. Trebuie doar să iei inițiativă și să hotărăști ziua și modalitățile prin care îți dorești să te răsfeți. După o zi ca aceasta urmează și un somn binemeritat alături de bebelușul tău.

  • Folosește-te de plimbările cu copilul tău

Când profiți de o zi călduroasă pentru a-ți scoate copilul la plimbare, de ce să nu inviți și un prieten cu care poți petrece timp valoros. În timp ce bebelușul doarme și se odihnește în căruciorul lui, poți discuta liniștită cu prietenul/ prietena ta. În privința aceasta, asigură-te că optezi pentru un cărucior potrivit, pentru ca copilul tău să se simtă confortabil și să fie în siguranță. În acest fel vei sta fără griji și te vei putea dedica în totalitate prietenului tău. Poți intra pe Babyneeds.ro să alegi căruciorul potrivit, care îți va asigura plimbări relaxante. Dacă te-ai hotărât să-ți achiziționezi unul, vezi aici detaliile despre cât de multifuncționale au devenit acestea. 

  • Ascultă podcasturi sau cărți audio

Profită de acel timp în care bebelușul tău doarme în mașină sau în cărucior, și ascultă un podcast, care te va pune la curent cu ultimele noutăți sau o carte audio, interesantă. Acest lucru te va deconecta pentru puțin timp de grijile părintești și te va ajuta să te relaxezi. Totodată, acele momente când se joacă de unul singur acasă, sunt ideale pentru a asculta orice îți dorești, în timp ce îl supraveghezi.

În concluzie, dacă îți dorești mai mult timp pentru tine, să știi că acest lucru ține doar de tine și de modul în care reușești să te organizezi. Pur și simplu profită de timpul în care bebelușul tău doarme sau este ocupat, și fă acele lucruri pe care obișnuiai să le faci înainte. A deveni mamă, nu înseamnă să renunți la plăcerile tale, sau la timpul petrecut relaxându-te. Sursa foto: unsplah.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.