Cum va arăta lumea în 2030. Schimbări incredibile în următorii 10 ani

În fiecare an, Mark Zuckerberg și-a stabilit în mod tradițional o provocare personală cu scopul de a dobândi noi abilități în afara activității sale de la Facebook.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Totuși, anul acesta a renunțat la tradiția sa și, în schimb, se va concentra pe obiectivele sale pe termen lung, așteptând cu nerăbdare anul 2030. Acesta a împărtășit viziunea sa despre cum va arăta lumea peste 10 ani.

El a spus că și-a ales noile obiective gândindu-se la „ceea ce sper ca lumea și viața mea vor arăta în 2030, pentru a fi sigur că mă concentrez pe acele lucruri”.

„Vom avea tehnologia pentru a ne simţi pe deplin în prezenţa altei persoane, indiferent unde se află aceasta, iar cercetările ştiinţifice vor fi ajutat la vindecarea şi prevenirea bolilor pentru a ne prelungi speranţa de viaţă în medie cu 2,5 ani”, a spus el.

Telefonul mobil va fi dat uitării

Mark Zuckerberg crede că până la sfârşitul deceniului oamenii vor abandona telefonul mobil în favoarea ochelarilor digitali cu realitate augmentată, realitatea virtuală urmând să fie folosită în mare parte.

„Imaginează-ţi că ai putea locui în locul pe care l-ai ales şi ai putea lucra cu uşurinţă în alt loc. Dacă reuşim să obţinem la ceea ce lucrăm, această posibilitate ar trebui să fie mult mai aproape de realitate până în 2030”, a mai scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Dezvoltarea realităţii virtuale ar trebui să schimbe natura reţelei sociale. Dacă Internetul a făcut posibilă conectarea a miliarde de persoane când şi unde au dorit, reţeaua socială a viitorului se va concentra, în opinia sa, pe „interacţiuni private şi ne va ajuta să construim acele mici comunităţi de care avem nevoie cu toţii în viaţă”.

Sursa: capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.