Cupa României Betano: CS Minaur Baia Mare –  Hermannstadt. Miercuri, 09 noiembrie, pe stadionul „Viorel Mateianu”, începând cu ora 14:00

Cupa României Betano: CS Minaur Baia Mare –  Hermannstadt. Miercuri, 09 noiembrie, pe stadionul „Viorel Mateianu”, începând cu ora 14:00

În perioada 8-10 noiembrie sunt programate cele 12 partide din competiția-spectacol a fotbalului românesc, etapa secundă din faza grupelor anunțând show total!

Descoperim împreună avancronica etapei din Cupa României Betano, miza crescând serios după rezultatele primei runde. Cum fiecare echipă joacă doar 3 meciuri, deja am putea deschide calculele calificării în mai multe grupe!

Vor reuși CS Ocna Mureș și CSM Alexandria, formațiile din L3, să repete meciurile de poveste de luna trecută? Ce formații din L2 ar putea face un pas decisiv spre sferturile de finală? Iată cum se prefigurează duelurile, cu câteva mențiuni legate de format și detaliile transimisiunilor live!

  • 24 de echipe au fost împărțite prin tragere la sorți în 4 grupe de câte 6 formații (câte două echipe din fiecare urnă valorică, trei la număr)
  • Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3, disputate pe terenurile formațiilor mai slab clasate sezonul trecut.
  • Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

GRUPA D

Loc Echipa M V E I Gol Pct
1. Universitatea Craiova 1 1 0 0 2-0 3
2. CS Ocna Mureş 1 1 0 0 1-0 3
3. FC Argeş 1 0 1 0 0-0 1
4. Minaur Baia Mare 1 0 1 0 0-0 1
5. Chindia Târgovişte 1 0 0 1 0-1 0
6. AFC Hermannstadt 1 0 0 1 0-2 0

 

  • După victoria istorică în fața Chindiei, echipa lui Dan Roman, CS Ocna Mureș, primește acum Universitatea Craiova! Test și mai greu pentru clubul de L3, mai ales că vor juca puțin departe de casă, mai exact la Zlatna, în nocturnă!
  • Sibienii de la Hermannstadt pot ieși definitiv din calculele calificării cu un eșec la Minaur Baia Mare, iar dacă etapa trecută maramureșenii au încurcat Argeșul, pot spera chiar la o victorie de data aceasta!
  • Cu rezultate diferite în campionat, Argeșul în picaj iar Chindia pe trend ascendent, rămâne de văzut cum cele două echipe vor găsit în Cupa României punctul de restart pentru tot sezonul, prin duelul de etapa aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.