Cursele HiSky de pe Aeroportul Internațional Maramureș se suspendă temporar. Vezi de ce..

Cursele HiSky de pe Aeroportul Internațional Maramureș se suspendă temporar. Vezi de ce..

Numărul mic de pasageri și pandemia au dus la suspendarea temporară a curselor HiSky pe Aeroportul Internațional Maramureș

În contextul noului val al pandemiei de COVID 19, care a impus noi restricții de călătorie, ce au dus la scăderea numărului de călători, compania HiSky a decis suspendarea temporară a curselor pe Aeroportul Internațional Maramureș.

Cursele Bergamo/Milano sunt suspendate în ultima săptămână din ianuarie și în prima săptămână din februarie, din cauza numărului mic de pasageri, iar cursele spre Londra vor fi reluate imediat ce compania primește autorizație de zbor în Marea Britanie. Precizăm că obligația de a obține autorizația de zbor revine exclusiv companiei aeriene HiSky.

În această perioadă a anului, toate companiile aeriene suspendă sau anulează zeci de  rute aeriene, situație care afectează toate aeroporturile din țară.

Aeroportul Internațional Maramureș este în contact permanent cu reprezentanții HiSky, pentru a lua cele mai bune decizii privind respectarea contractului de finanțare și accesul pasagerilor la servicii aeriene.

În funcție de evoluția pandemiei, există posibilitatea ca operatorul să mai anunțe suspendări temporare ale zborurilor, dar trebuie menționat că vor fi respectate toate obligațiile prevăzute în contractul de finanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.