CUTREMUR în România! Profeție șocantă a lui ARSENIE BOCA i-a îngrozit pe ROMÂNI! E PANICĂ TOTALĂ

Arsenie Boca a făcut câteva previziuni despre care s-a aflat de curând. Una dintre ele este despre un cutremur major care ar avea loc în România, în urma căruia Bucureștiul va fi șters de pe hartă.

„Se va oua de două ori”, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui, conform efemeride.ro.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai importanți vizionari pe care i-a avut România. Profeţiile sale s-au îndeplinit exact așa cum au fost rostite sau pictate. Cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul XX au fost prevăzute de către Arsenie Boca întocmai. El le-a definit precum „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a trei se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca în cele din urmă se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și într-un fel sau altul trebuie să plătească.

Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii ’40. Părintele Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

Sursa: b1.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.