Cutremurător! Femeie înjunghiată din gelozie. Copilul ei, martor la atacul transmis LIVE pe Facebook: „Mami, nu muri”. Agresorul a încercat să se sinucidă şi s-a înjunghiat de mai multe ori.video

Cutremurător! Femeie înjunghiată din gelozie. Copilul ei, martor la atacul transmis LIVE pe Facebook: „Mami, nu muri”. Agresorul a încercat să se sinucidă şi s-a înjunghiat de mai multe ori.video

Un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită, după ce a văzut pe Facebook imagini cu aceasta în timp ce dansa cu un alt bărbat.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Copilul femeii a fost martorul atacului sângeros. Bărbatul gelos l-a înjunghiat și pe fratele femeii, care se zbate acum între viață și moarte. După atac, agresorul a fugit. Întreaga scenă a fost transmisă în direct pe Facebook. Înconjurat de poliție, agresorul a încercat să se sinucidă şi s-a înjunghiat de mai multe ori. Cele trei persoane au fost internate în spital.
Atacul a avut loc într-o casă din localitatea arădeană Nădab, unde locuiesc părinţii fostei iubite a agresorului. Agresorul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a văzut pe Facebook fotografii cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab. Orbit de gelozie, bărbatul a mers la petrecere şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit.

La scurt timp de la atac, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropierea casei sale. Când s-a văzut înconjurat de poliţişti, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

La acelaşi spital se află şi victimele atacului, internate la Chirurgie, unde au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, iar medicii afirmă că sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.Sursa: romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.