Cutremurător: Fetiţă de 10 ani, violată de un recidivist condamnat tot pentru infracţiuni sexuale

O fetiţă de 10 an a fost violată în scara unui bloc de un recidivist, eliberat din închisoare în urmă cu doar trei luni.

Fetiţa le-a spus părinţilor săi că, marţi dimineaţă, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în scara unui bloc de pe strada Brăilei, în zona Neacşu. Părinţii copilei au anunţat imediat poliţia, iar agresorul a fost dat în urmărire, oamenii legii făcându-i publică fotografia, înregistrată de o cameră video a unui magazin din zonă.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost prins, în cursul după-amiezii, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un adolescent, pe faleza din Brăila. Suspectul a fost adus la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, după care a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În urma probelor administrate, magistraţii au schimbat încadrarea juridică din agresiune sexuală în viol şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse juridiciare apropiate anchetei susţin că bărbatul este recidivist şi că a fost eliberat din închisoare în luna decembrie a anului trecut. El fusese condamnat şi ajunsese după gratii tot pentru infracţiuni sexuale.Detalii pe Realitatea de Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.