CUTREMURATOR: Tineri împuşcaţi în cap de poliţişti pentru că nu au vrut să se legitimeze!!!FOTO

Scandalul a pornit când poliţiştii locali le-au cerut inerilor să se legitimeze. Deranjaţi, tinerii nu doar că au refuzat să arate documentele de identitate, dar au devenit agresivi.

În urma altercaţiei, un tânăr de 19 ani şi un poliţist au ajuns la spital cu răni uşoare şi au fost externaţi la scurt timp. Tinerii le-au cerut, la rândul lor, poliţiştilor să se legitimeze şi ei, moment în care a izbucnit altercaţia între tineri şi poliţişti, potrivit România TV.

Tinerii au traumatisme craniene nivel zero, acest lucru înseamnând fără pierdere de conştienţă şi cu escoriaţii la nivelul scalpului. Poliţiştii au tras cu un pistol cu bile.

Mai multe persoane care au participat la incidente au fost duse la poliţie pentru audieri.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. bulangii aia de asa zisi politai au refuzat sa se legitimeze cerandu-le tinerilor sa o faca iar tinerii le-au zis ca nu vor refuza legitimarea. obligatia era a kktilor din politie.. ma numesc pulichi spataru ag in cadrul politiei locale…etc va rog sa-mi prezentati un document.

    sau le tineti si voi partea jugurilor de locali sau lui ilici ion iliescu sau antenistilor pontistilor si tot ce tine de PSD? daca da sa-mi sugeti pula

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.