Cutremurător:Un preot a decapitat un bărbat ca sacrificiu pentru a pune capăt pandemiei. Vezi unde a fost lăsat toporul cu care a fost decapitată victima

Cutremurător:Un preot a decapitat un bărbat ca sacrificiu pentru a pune capăt pandemiei. Vezi unde a fost lăsat toporul cu care a fost decapitată victima

Un preot a decapitat un om ca sacrificiu pentru a pune capăt pandemiei

Un preot hindus în vârstă de 70 de ani, beat și drogat cu marijuana, a decapitat un bărbat, ca ofrandă adusă unei zeițe care îi apăruse în vis și i-a cerut un sacrificiu uman pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.

Preotul Sansari Ojha, de la Templul Brahmani Devi, din regiunea indiană Cuttack, l-a decapitat cu un topor săptămâna trecută pe Saroj Kumar Pradhan, 52 de ani, pentru a-i aduce un sacrificiu uman zeiței care i-a apărut în vis și i-a spus că va pune capăt pandemiei de coronavirus dacă va tăia capul unui om, scrie Daily Mail.

Îngrozitorul omor a avut loc chiar în templul în care activ preotul hindus, la ora 1 noaptea. Când s-a trezit dimineața și a realizat ce a făcut, preotul s-a dus la poliție și s-a predat.

Cei doi fumau împreună marijuana, iar preotul a reacționat în urma unei dispute care a izbucnit între ei.

„Preotul a susținut că a văzut o zeiță în vis care i-a cerut să sacrifice viața unui om pentru a pune capăt coronavirusului”, a declarant Alok Ranjan Ray, ofițer de poliție din Athagarh.

Toporul cu care a fost decapitată victima a fost lăsat pe altar

„Pentru a potoli zeița, el a decapitat omul”, a mai spus polițistul.

Trupul victimei a fost trimis pentru efectuarea unei autopsii, iar arma crimei a fost confiscată de pe altar.

Preotul și bărbatul decapitat se cunoșteau de mai multă vreme, cei doi având diferende cu privire la o livadă de mango aflată în proprietatea templului.

India a înregistrat peste 4.800 de decese cu coronavirus, în timp ce numărul de infectări a țării a depășit 167.Autor: Stirileprotv.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.