DAN SPATARU SE RELANSEAZĂ PE SCENA SĂLII PALATULUI

Celebrul glas al îndrăgitului cântăreț de muzică ușoară românească, Dan Spataru, va răsuna pe scena Sălii Palatului din București, pe data de 4 decembrie, alături de inconfundabilii BZN (Jan Keizer & Anny Schilder).

Astfel, cunoscuta piesa ’’Drumurile noastre’’ va  fi interpretată de Dan Spataru in duet cu cei doi componenți, Jan & Anny, melodie al carei videoclip a fost lansat de curând la Restaurantul Elisabeta, într-o conferință de presă, unde au participat și cei doi muzicieni BZN.

Cu această ocazie vă reamintesc că trupa BZN (Band Zonder Naam – „trupa fără nume”) revine la Sala Palatului, din București, pe 4 decembrie, pentru a susține un concert cu piese de sezon, care vor fi, de asemenea, insoțite de melodiile BZN celebre.

‘Putem spune că ne simțim ca acasă in România. Am susținut numeroase concerte în România în ultimii ani iar recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devină o tradiție. Ne place țara dumneavoastră. Aveți o țară foarte frumoasă, dar foarte important pentru noi sunt oamenii. Sunt săraci, dar zâmbesc întotdeauna. Am avut foarte mare succes în alte tari, dar în Romania am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici’”, au declarat Jan & Anny.

Spectacolul începe la ora 20.00, iar accesul în sală se face de la ora 19.00!

 Bilete concert BZN – Sala Palatului, 4 decembrie 2014 se gasesc online pe www.eventim.ro si www.salapalatului.ro la următoarele categorii de prețuri:

 • VIP – 500 RON – include meet & great cu artiștii
 • Categoria I – 300 RON  
 • Categoria II – 200 RON  
 • Categoria III – 100 RON
  DESPRE GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT
  German Quality Entertainment, companie romaneasca ce are ca activitate primordiala organizarea de evenimente muzicale, a fost infiintata anul acesta de catre cunoscutul om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher. „Am avut contracte cu Sandra, Chris Norman, Rednex, No Mercy si multi altii, pentru care am organizat spectacole in Berlin, Frankfurt si mai apoi in Austria si Ungaria. Acum sunt din nou in Romania si imi doresc sa avem concerte de real succes si un public foarte multumit”, a declarat Christian Raetscher.
  Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, pilonul principal ramanand, cu siguranta, muzica.
  Legatura dintre German Quality Enterainment si artistii straini, pe care Christian Raetscher ii are in momentul de fata in portofoliu, este evidenta si foarte strans conectata de Romania: Sandra, fosta sotie a cunoscutului compozitor roman Michael Cretu, BZN si prientenia stransa pe care au creat-o cu familia indragitului cantaret roman Dan Spataru, The Original Schoenbrunn Palace Orchestra prin liantul de origine baroc oferit de Palatul Brukenthat Avrig sau Hotel of Ice prin singurul ansamblu de balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat din Saint Petersburg, acestea fiind doar cateva exemple.


  Mai multe gasiti pe pagina noastra: www.gqentertainment.ro

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.