Daniela Oniţa-Ivaşcu, aleasă membru în Cadrul Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL

La acest final de săptămână, la Bucureşti s-a desfăşurat Congresul PNL 2017 în cadrul căruia au fost alese noile strcuturi de conducere ale partidului.

Avocatul Daniela Oniţa-Ivaşcu este singurul maramureşean care a fost ales în cadrul acestor strcuturi. Astfel, cu 1.066 de voturi, avocatul sighetean este membru în Curtea de Onoare  şi Arbitraj a Partidului Naţional Liberal.

“Sunt mândră să fac parte din echipa lui Ludovic Orban și le mulțumesc tuturor colegilor liberali pentru votul de încredere acordat pentru o poziție la Curtea de Onoare de Arbitraj. Din calitatea de singur reprezentant al Maramureșului în echipa centrală a președintelui PNL, Ludovic Orban, voi aplica statutul liberal și voi fi garantul respectării tuturor deciziilor partidului, reprezentând cu cinste județul în forurile centrale. Cele 1.066 de voturi obținute mă onorează, mă obligă și mă responsabilizează. Mulțumesc pentru încredere și susținere, Ludovic Orban, mulțumesc echipei Forța Dreptei! Felicitări noii conduceri PNL!”, a declarat Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Pentru cele 24 de locuri de membru în cadrul Comisiei de Onoare şi Arbitraj a PNL şi-au depus candidaturile 37 de liberali, maramureşeanca Daniela Oniţa-Ivaşcu fiind a opta ca şi număr de voturi acumulate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.