Daniela Onița Ivașcu: ” Îi îndemn pe sigheteni să iasă în număr cât mai mare la vot pentru că implicarea face diferența”

Daniela Onița Ivașcu: ” Îi îndemn pe sigheteni să iasă în număr cât mai mare la vot pentru că implicarea face diferența”

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România. Astăzi este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorii ani. Participarea la vot reprezintă o condiție esențială pentru funcționarea unui regim democratic.

”Am venit astăzi la vot cu hotărâre, cu încredere. Am venit să votez pentru o Românie normală. În democrațiile autentice hotărârile se iau prin vot, astăzi cetățenii sunt suverani și sper că își vor exercita cu încredere și cunoștință de cauză votul pentru alegerea președintelui României.

Mulțumesc pe această cale tuturor sighetenilor pentru bunul parteneriat pe care l-am avut în această perioadă și îi îndemn să iasă în număr cît mai mare la vot pentru că implicarea face diferența și merită să ne exercităm acest drept democratic câștigat în urmă cu 3 de ani.

Îmi doresc o Românie normală și cred că cetățenii vor putea, prin votul pe care îl vor acorda astăzi, să demonstreze că își doresc o Românie normală și o Românie educată”, a declarat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

În Sighetu Marmației sunt 31 de secții de votare iar pe listele permanente sunt înscrise 35 846 de persoane.Votarea a început la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Publicată de Daniela Onița-Ivașcu pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.