Daniela Onița-Ivașcu: „Spitalul din Sighetu Marmației are nevoie urgent de resuscitare!”

Daniela Onița-Ivașcu: „Spitalul din Sighetu Marmației are nevoie urgent de resuscitare!”

Situația spitalului din Sighetu Marmației este una deplorabilă. Av. Onița Daniela Ivașcu, candidat la Primărie are ca prioritate redresarea situației actuale, investiții, alocare de fonduri și o bună gestionare.

„În acest sens solicit executivului Primăriei ca DE URGENȚĂ să fie prevăzute fondurile necesare soluționării celor mai grave probleme de la Spitalul Municipal Sighet, în special cele legate de focarul de infecție de la Secția Psihiatrie Acuți.

Când spun focar de infecție sunt mult prea blândă în exprimare și, din păcate, imaginile nu pot reda situația întreagă de acolo.

Sighetul nu își poate permite să aibă, într-un loc în care ar trebui să gasească vindecare de boală, o hazna infectă în care sunt „internați” o mulțime de semeni ai noștri.

Fac apel la Primar și la colegii din Consiliul Local să fie lăsate deoparte toate orgoliile personale sau de partid și să fie alocate sumele necesare rezolvării problemelor urgente din Spital.

După ce rezolvăm problema aceasta, apoi putem să vorbim de orice alte proiecte și mofturi ale candidaților de ocazie și conjunctură…

Cât timp există acest focar de infecție în incinta Spitalului, orice altă discuție este politicianism ieftin și păgubos!”

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.