DĂRUIEŞTE DIN SUFLET MARŢIŞOARELE „ESPERANDO”

Pentru că ne pasă de copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale facem eforturi zi de zi pentru a susține activitatea Asociaţiei. Și in acest an copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, alaturi de personalul Asociatiei Esperando au pregatit mărţişoare cu adevărat speciale.

Achiziționând de la noi mărțișoare veți avea bucuria și mulțumirea sufletească că ați ajutat copiii, tinerii și adulții cu dizabilități să aibă o viață mai frumoasă. Făcând acest lucru veți învăța și alți oameni despre generozitate, diversitate, responsabilitate socială.
Ţinând cont de capacitatea limitată de producţie şi de faptul că lansăm comenzile pe măsura primirii lor, pentru a vă asigura că puteţi obţine mărţişoare deosebite, făcute la Centrul de Zi Esperando şi cu munca persoanelor cu nevoi speciale, vă rugăm să faceţi din timp comanda.
Gândiţi-vă pentru o clipă la mamele, prietenele, angajatele, doamnele și domnişoarele din viaţa voastră şi dăruiţi-le din suflet bucurie cu mărţişoarele Esperando!
Pentru comenzi vă rugăm să ne contactaţi:
 
Asociaţia Esperando
Baia Mare, str. G. Coşbuc, nr. 6/6, Maramureş
Tel/fax: 0362-401363; 401364;
Mobil: 0728 318371
 
De 16 ani Asociaţia Esperando oferă servicii holistice şi integrate pentru persoanele cu nevoi speciale şi familiile lor. Aceste persoane au găsit în Esperando un punct de sprijin stabil, într-o lume imprevizibilă, credinţa că pot spera în mai bine, bucuria de a fi alături de ceilalţi, de a fi înţeleşi, de a le fi alinate suferinţele.
Principalele activităţi desfăşurate de Asociaţia Esperando sunt: recuperare neuro-motorie, psihoterapie, educaţie adaptată, socializare şi advocacy. Munca cu majoritatea persoanelor cu nevoi speciale din Asociaţie este de lungă durată şi continuă. Recuperarea se face zilnic şi este realizată de specialiştii Centrului de Zi de Recuperare Esperando.
 
 
Preţuri mărţişoare 2017
 
NR.  CRT.
MODEL
PREŢ
FOTOGRAFIA
1
Marţişoare din mărgele
1,49 LEI
foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,
2
Marţişoare cu buburuze (pe lemn, sau pe trifoi)
2,99 LEI
foto: 8, 9, 10, 11, 12,
3
Mărţişoare din ceramică unicate (mai mici)
2,99  LEI
foto:  13, 14, 15, 16
 
*** La modelele din porţelan gama de produse este foarte variată.
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.