Daruind vei dobandi

1Jurnalmm alaturi de cateva persoane generoase s-a aflat la sfarsitul saptamanii acesteia intr-o casa de copiii din Baia Mare. Au fost alaturi de noi multi. Unii au preferat sa nu le mentionam numele. Sa ramana anonimi. Doua persoane ne-au dat acordul sa le dezvaluim numele, prof. Alina Pop si prof. Cristina Coroiu. Pentru cei care s-au implicat in aceasta initiativa, le aducem recunostinta noastra.

2Am intalnit pe acesti copiii, radiind de fericire stiind ca mergem sa-i vizitam. Ne-au multumit prin zambetele, prin caldura sufleteasca cu care ne-au primit. Am daruit putin, dar pentru ei a fost mult. Cu totii putem fi mai buni de sarbatori. Un an intreg ne gandim la noi, la problemele noastre, in luna Decembrie daruim si altora ce am acumulat de-a lungul anului.Cei care afirma ca ar darui dar nu pot se scuza. Nu poti sa daruiesti daca te gandesti doar la problemele personale facand abstractie de suferinta celor incercati.

Daruind vei dobandi. Sa ajutam in continuare. Sa credem in solidaritate. Sa nu-i uitam pe cei aflati in suferinta. Doar daruind vom fi impliniti sufleteste. Si ferice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.