Daruri din inima: Eveniment caritabil la Farcasa, la initiativa presedintelui PMP, consilier local Daniel Decebal.video+foto 

Daruri din inima: Eveniment caritabil la Farcasa, la initiativa presedintelui PMP, consilier local Daniel Decebal.video+foto

Sigur, cateva familii din comuna Farcasa, in preajma Craciunului se vor bucura gratie unor oameni de omenie care s-au gandit la acestia.

Decebal Daniel, consilier local, dar și lider PMP din localitate, împreuna cu alți localnici, prieteni, apropiați, colegi de muncă, dar și oameni care au dorit sa se implice au organizat un eveniment caritabil, iar din donații, peste câteva zile, pachetele cu alimente si jucarii vor fi pregatite si impartite in preajma sarbatorii Craciunului.

In urma serii caritabile, donatiile au cumulat suma de 4.000 de lei, suma din care urmeaza a fi targuite alimente si cadouri pentru cinci familii.

A darui de Craciun, inseamna si un dar intors spre cei care au venit in sprijinul unor concetateni din comuna Farcasa.

Un interviu pentru JURNALMM cu presedintele PMP Farcasa, consilier local Daniel Decebal

Organizatia PMP din comuna Farcasa, judetul Maramures s-a mobilizat in preajma sarbatorilor de iarna pentru a veni in sprijinul celor mai necajiti din comunitate. Un eveniment caritabil a fost pretextul unei intalniri unde invitatii au discutat, ascultat colinde si vorbit despre cat de importantata este implicarea in viata comunitatii. Din sumele stranse, in urma donatiilor vor fi cumparate bunuri alimentare care ar putea ajunge la cateva familii din localitate. Un interviu pentru JURNALMM cu presedintele PMP Farcasa, consilier local Daniel Decebal.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Duminică, 9 Decembrie 2018

Sunt gesturi simple, dar venite din inima! Craciun cu bucurie la toata lumea !

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.