Despagubiri de mii de euro, platite de Dedeman unui client mutilat in timp ce astepta la casa de marcat

Un barbat  a castigat in instanta procesul cu un cunoscut magazin de bricolaj, in urma unui accident grav petrecut in timp ce acesta astepta la casa de marcat.

VEZI:Vacante pentru toti romanii – REDUCERI  de Centenar, valabile pana la 8 decembrie 2018!

Dupa ani de zile de procese in salile de judecata, instanta a decis ca barbatul va primi despagubiri in valoare de 6.000 de euro de la Dedeman, desi acesta a solicitat initial o suma de aproape 50.000 euro din partea firmei. Barbatul a fost taiat la picior de o coala de tabla manipulata de un alt client al magazinului care se indrepta spre casa de marcat.

La finalul lunii noiembrie s-a finalizat procesul in urma caruia un iesean, care a fost mutilat in timp ce astepta la casa de marcat a cunoscutului magazin de bricolaj, va primi despagubiri morale pentru cele intamplate.

Dupa ani de zile de procese in salile de judecata, ieseanul Adrian Alexie din Iasi ar urma sa incaseze suma de 6.000 de euro sub forma de daune morale pentru ca a fost taiat grav la picior de o coala de tabla subtire si ascutita care era manipulata pe un carucior de un alt client al magazinului de bricolaj.

In cadrul procesului care a inceput in anul 2016, Adrian Alexie a solicitat initial daune in valoare de 50.000 de euro, insa instanta a decis la inceputul acestui an ca suma care trebuie acordata sub forma de daune morale este de 10.000 euro. In urma unui apel facut de ieseanul Adrian Alexie insa, instanta a schimbat datele problemei si a decis ca suma care trebuie platita de societatea Dedeman ieseanului Adrian Alexie este de doar 6.000 euro.

„Respinge apelul formulat de catre reclamantul Alexie Adrian împotriva sentintei civile nr. 1116/05.02.2018 a Judecatoriei Iasi. Admite apelul formulat de catre pârâta SC Dedeman SRL împotriva sentintei civile numarul 1116/05.02.2018 a Judecatoriei Iasi, sentinta pe care o schimba în parte. Obliga pârâta sa achite reclamantului suma de 6000 Euro, cu titlu de daune morale. Obliga apelantul-intimat Alexie Adrian la plata sumei de 50 lei catre intimata-apelanta SC Dedeman SRL, cu titlu de cheltuieli de judecata în apel. Definitiva”, se arata in pronuntarea magistratilor de la Tribunalul Iasi din data de 28.11.2018.

A vrut sa primeasca o suma mult mai mare

Initial, magistratii de la Judecatoria Iasi au obligat SC Dedeman la plata sumei de 10.000 euro ca prejudiciu material si moral. „Admite actiunea civila formulata de reclamantul Alexie Adrian in contradictoriu cu parata SC Dedeman SRL – Magazin Dedeman Iasi 2 Valea Lupului. Obliga parata la plata sumei de 10.000 euro – cu titlu de prejudiciu material si moral”, se arata in pronuntarea magistratilor de la Judecatoria Iasi.

Reprezentantii Dedeman nu au oferit detalii suplimentare legate de acest caz. „Ne pare rau, dar toate liniile telefonice ale Dedeman sunt directionate la centrul din Bacau si nimeni nu ar putea oferi aici informatii legate de acest caz”, au spus reprezentantii Dedeman. Incidentul care a avut loc in magazinul din zona Valea Lupului a fost anchetat de Politia Miroslava avand in vedere faptul ca magazinul de bricolaj se afla pe raza comunei respective.

Adrian Alexie a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sfantul Spiridon” si, conform documentelor depuse la dosar, acesta a avut nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale.

Sursa: bzi.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.