De 8 Martie, colegele tale isi doresc tichete Cadhoc

Cum ar fi ca anul acesta, de 8 Martie sa nu mai oferi angajatelor ciocolata sau flori? Cum ar fi ca, in schimb, sa le surprinzi, oferindu-le exact ce-si doresc… fara sa depasesti bugetul ?

Up Romania te ajuta sa oferi un cadou original colegelor sau partenerelor de afaceri : tichete cadou Cadhoc. Acestia vor avea libertatea de a-si alege cadoul ideal dintr-o varietate de produse si servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.

Tichetele Cadhoc de la Up Romania pot fi utilizate intr-o retea de peste 55.000 de magazine din intreaga tara, cum ar fi: Accesorize, Anna Cori, Bata, C&A, Benvenuti, Carturesti, Cellini, Desigual, Diverta, Flormar, Folli-Follie, Guara, Jolidon, L’Occitane, Marionnaud, Nissa, Otter, Nike, Parfois, Swarovski, Why Denis si lista poate continua.

Unul dintre motivele pentru care cele mai multe firme aleg acest tip de cadou este si avantajul fiscal. Tichetele Cadhoc sunt neimpozabile daca suma alocata fiecarei persoane nu depaseste 150 de lei, iar angajatorul este scutit de contributii salariale si patronale. In plus, tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale si pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit pana la 5% din fondul de salarii.

De asemenea, tichetul Cadhoc poate fi personalizat cu logo-ul companiei si mesajul dorit, astfel incat sa poarte semnatura companiei care il ofera.

Cu o prezenta de 15 ani pe piata, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé. Prin obiectivele sale, Up Romania isi desfasoara activitatea sub imboldul promovarii unei vieti mai simple, iar aceasta inseamna o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri, responsabilitate si adaptabilitate la nevoile lor. Totul pentru a simplifica interactiunile, procesele si deciziile acestora.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.