De ce trebuie să așezi cactusul întotdeauna lângă televizor? Îți va schimba viața

De ce trebuie să așezi cactusul întotdeauna lângă televizor? Îți va schimba viața

Cactușii sunt perfecți pentru persoane ocupate care nu au timp să se ocupe suficient de plantele de apartament. Se udă foarte rar și nu se supără dacă îi neglijezi.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Dincolo să sunt extrem de puțin pretențioși sunt și foarte atrăgători. Însă, principalul motiv pentru care e recomandat să-i ții în casă nu ține de aspectul estetic.

Specialiștii sunt de părere că oferă câteva beneficii pentru sănătate, pe care puţini le cunosc. Cactușii sunt plante excelente pentru dormitor, deoarece pe timpul nopții produc oxigen. În plus, absorb undele electromagnetice, așadar pot sta lângă televizor, radio sau calculator fără probleme.

Cactusul ne ajuta să ne completăm energia și în același timp poate înlătura energia negativă. Poate fi amplasat în fața monitorului computerului, preluând o parte din energia negativă. De asemenea, cactuşii au puterea să reducă radiaţiile electromagnetice emise de aparatele electrocasnice.

Cum îngrijești un cactus

E bine să plantezi cactusul într-un amestec de nisip și turbă, iar deasupra un strat de pietriș. Nu replanta cactusul foarte des, deoarece nu îi face bine să îi schimbi pământul, iar în plus de asta, nu are nevoie de îngrășământ.

Dacă este udat foarte mult, planta va putrezi și va muri. Nu toți cactușii preferă lumina. Unii trebuie ținuți la umbră. De preferat este să îi așezi în cea mai luminată partea a camerei.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.