De ce trebuie să pui cartofi în jumările de porc făcute la tuci. Toate gospodinele trebuie să încerce acest truc!

Fermierul Andrei a dezvăluit un secret de familie care te va face să înghiți în sec. Iată cum se prepară cei mai delicioși cartofi prăjiți.

De ce trebuie să pui cartofi în jumările de porc făcute la tuci.Tot ce trebuie să faci este să ai un tuci, jumăriși cartofi.

”Aceasta nu este o rețetă pentru restaurantele sofisticate, ci o rețetă pentru noi, oamenii de la țară, care încercăm să trăim și să mâncăm cât mai natural. În zona mea, în ziua mea când se fac jumările e lege sfântă. Așa puteți face celmai bun cartof prăjit pe care l-ați mâncat vreodată. La mine în familie e o tradiție, e o rețetă din moși strămoși.”, spune fermierul Adrian.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Rețetă: Puneți jumările la topit,  la foc mocnit, în tuci. Apoi se adaugă cartofii curățați.Se prăjesc cartofii, unde se creează o crustă! Rezultatul este uimitor! Se pot asezona cu brânză de oaie de la putină.

Rețetă de jumări

Jumările sunt printre vedetele din bucătăria oricărei gospodine, în perioada Crăciunului. Există însă un secret care va ajuta orice româncă să dea pe spate întreaga familie cu acest preparat.

Primul pas este să ai slănină curată și albă. Feliile trebuie să fie destul de groase, aproximativ două-trei degete grosime. Hălcile de slănină trebuie să conțină fragmente subțiri de carne, care dau și ele gust bun, și să aibă un miros proaspăt și dulce.

Dacă vrei să faci jumări bune, ai mare grijă ce oală folosești, pentru că slănina trebuie prăjită câteva ore și multe bucățele se lipesc de fundul oalei.

Evită oalele moderne din teflon sau inox. Îți trebuie o oală de tablă, cu fund dublu, sau o cratiță zdravănă, cum aveau bunicile noastre. Sau, cel mai bun, ar fi un ceaun sau o tigaie din fontă. La final, ține cont că oala folosită trebuie curățată cu buretele de sârmă de grăsimea lipită.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.