De ce trebuie să pui zaț de cafea în chiuveta din bucătărie. Truc de milioane, te ajută enorm

Toată lumea vrea să trăiască într-un mediu curat. Totuși, nu este atât de ușor să menții acest ideal de la o zi la alta și, uneori, mirosurile neplăcute pot scăpa din anumite zone ale casei. Unele dintre ele pot chiar persista. Fie că vin din bucătărie, țevi sau baie, este important să te înarmezi cu sfaturi eficiente, pentru a le elimina definitiv.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Zațul de cafea face minuni în bucătărie

Fiecare casă are un miros unic și plăcut, însă, uneori, se întâmplă ca mirosurile urâte să strice atmosfera. Și mai enervant este atunci când nu cunoști cauza lor. Iată ce poți face atunci când locuința ta miroase urât. Iată ce se întâmplă dacă pui zaț de cafea în chiuveta din bucătărie.

Uită de soluțiile toxice din comerț care elimină mirosurile neplăcute din casă, deoarece există modalități mult mai simple, naturale și mai puțin costisitoare. Desigur, indicat este să identifici sursa mirosului urât înainte de a încerca următoarele sfaturi.

De ce trebuie să-l torni în chiuvetă

Mirosul neplăcut care vine din țevile chiuvetei poate fi estompat cu ajutorul zațului de cafea. Este suficient să torni zațul folosit uzat în gura scurgerii. Pentru ca produsul să pătrundă bine în țeavă, toarnă apă clocotită. Cu acest sfat, spune adio mirosurilor neplăcute din casa ta și fă loc mirosurilor proaspete și plăcute!

Cum scapi de mirosul urât din frigider sau caserole

Din nefericire, un miros neplăcut pot degaja și frigiderul, mașina de spălat sau recipientele din plastic. În cazul lor, soluțiile sunt la fel de simple și eficiente. Ai nevoie doar de ingrediente naturale.

Mașina de spălat poate împrăștia un miros urât, din cauza acumulării de scame, detergent și apă în furtun. În acest caz, bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai bune soluții de curățare.

Bicarbonatul de sodiu este la fel de eficient

Pentru a neutraliza mirosurile neplăcute din baie, asta înseamnă că acestea pot proveni, de exemplu, din coșul de rufe sau dintr-un așternut pentru pisici. Cât despre coș, stropește-l cu bicarbonat de sodiu.

Coserolele de plastic pot conține uneori mirosuri neplăcute. Ținând cont de acest lucru, toarnă oțet alb în recipientul pentru alimente, adăugând și puțină apă fierbinte. Mirosurile vor dispărea peste noapte și tot ce trebuie să faci este să clătești bine vasele.

Laptele turnat într-o ceașcă și pus în frigider ajută foarte mult

Dacă ți-a venit pe la nas un miros puturos când ai deschis ușa frigiderului, soluția este destul de simplă. Începe prin a turna o doză mică de lapte într-o ceașcă, apoi pune-o în partea de jos a aparatului. Acesta absoarbe în mod natural mirosurile persistente. De fapt, vei face acest lucru mai bine, schimbând laptele des.

Pentru același efect fabulos, poți înlocui laptele cu oțet alb, bicarbonat de sodiu sau cărbune activ. Acest ultim ingredient este, de asemenea, unul dintre cele mai folosite pentru a dezodoriza coșurile de gunoi.

Spray natural pentru bucătărie

Pentru o bucătărie complet dezodorizată, fă-ți un spray în care vei turna oțet alb diluat în apă. Poți adăuga câteva picături de ulei esențial de lămâie sau lavandă, care va parfuma aerul din jur. Dacă mirosurile se răspândesc prin casă după ce ai gătit, toarnă oțet alb într-un vas și lasă-l în cameră.

Scapă rapid de mirosul puternic de ceapă sau usturoi de pe mâini

Dacă, pe de altă parte, mâinile tale miros puternic după ce ai tăiat ceapă sau ai curățat usturoi, spală-te cu suc de lămâie. Lămâia este, de asemenea, destul de des combinată cu sare, pentru a elimina mirosurile neplăcute din bucătărie și casă.

Mirosul de fum de țigară dispare cu bicarbonat

Mirosul de tutun rămâne impregnat în anumite materiale. Dacă acestea sunt textilele, așază-le lângă o sursă de căldură peste noapte, pentru a elimina mirosurile neplăcute. Când vine vorba de mirosul de fum de țigară după o noapte cu prietenii, înarmează-te cu bicarbonat de sodiu și stropește-l pe covor sau orice alt obiect care ar putea păstra mirosul de tutun. Câteva minute mai târziu, aspiră și asta este tot.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.