„De la bal, la spital”. O celebră cântăreață din România, bătută chiar de colegul de trupă

„De la bal, la spital”. O celebră cântăreață din România, bătută chiar de colegul de trupă

O celebră cântăreață din România a fost bătută de colegul ei de trupă chiar la petrecerea de Revelion.
Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Livia Pop, celebră în Ardeal și nu numai pentru muzica pe care o creează, a povestit un incident ce a avut loc chiar la trecerea dintre ani, la petrecerea de Revelion. Artista dezvăluie cum a fost bătută chiar de unul dintre colegii săi de trupă.

„E o întâmplare mai puțin fericită din viața mea pe care mi-o amintesc cu groază. Nu m-am așteptat, nu am crezut că este posibil să treci prin așa ceva, dar mi s-a întâmplat. S-a întâmplat chiar în seara de Revelion. A fost o altercație cu un coleg de-al meu din formație, de fapt au avut ei între ei, băieții din trupă. După ce am terminat de cântat în seara de Revelion, unii voiau să plece acasă, altul nu.

Totul a pornit dintr-o prostie, dintr-o banalitate… Tipul nu voia să mergem acasă, cântasem la Alba Iulia și voiam să mergem acasă la Baia Mare. Terminasem destul de devreme și voiam să mergem la familie, fiecare. El s-a enervat și l-a lovit pe colegul meu cu vioara, eu am intervenit pentru că nu puteam să stau și să mă uit”, a spus Livia Pop.

„M-a lovit și pe mine! În toată nebunia de atunci, eu, primul meu gând a fost să sun la 112, pentru că așa mi se părea firesc. Și așa ar fi fost să fac… Dar, ceilalți colegi, el fiind pe la noi prin zonă un tip temut, nu au vrut. Ei m-au rugat să plecăm acasă, să nu fac treaba asta, să nu sun la 112, și atunci am cedat… Mi-a dat două palme, mi-a lăsat niște urme. Eu sunt femeie, el fiind bărbat, vă puteți imagina ce s-a întâmplat.

Și acum regret că nu am sunat la Pioliție, dar, repet, am făcut-o pentru colegii mei. Dar nici nu am mai colaborat cu omul acela… Nici nu ne-am mai văzut de atunci”, a mai spus artista, conform RomaniaTV.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.