De Moş Crăciun, CADOU ÎN 3D de la consilierul municipal Liliana Moga

Consilierul municipal UNPR Liliana Moga nu a uitat nici în acest an să facă daruri de Moş Crăciun. De această dată a renunţat la clasicele pachete cu dulciuri şi le-a oferit unor copii din sistemul de protecţie o după-masă de neuitat ducându-i la film!

Liliana Moga a fost în ultimii ani foarte prezentă în viaţa comunităţii pe care o reprezintă în Consiliul Municipal Baia Mare. De sărbători a făcut o tradiţie în a-i ajuta pe nevoiaşi. În acest an, de Moş Crăciun a vrut să facă un gest mai aparte pentru cei 12 copii de la Casa de Tip Familial (CTF) Nr. 2 din Baia Mare. I-a invitat la filmul Pinguinii din Madagascar, o producţie cinematografică 3D excepţională şi au petrecut câteva ore departe de problemele zilnice. “Am vrut în primul rand să-i scot din mediul zilnic. Aşa mi-a venit idea vizionării unui film. Am ales filmul Pinguinii din Madagascar, dublat în limba română şi pentru că vârstele copiilor sunt cuprinse între câţiva anişori şi până la majorat. Oricum actualele filme de desene animate sunt adresate în special familiilor şi sunt plăcute şi pentru cei mari. Am găsit înţelegere din partea domnului George Breaz, şeful centrului de copii şi-i mulţumesc pentru acest lucru”, ne-a declarat Liliana Moga. Copiii au fost însoţiţi de Voichiţa Griguţă, instructor cu educaţia, declarând la finalul filmului: “Unii copii nu au mai fost la fim de anul trecut pentru că nu-şi permit. Pentru câţiva a fost o premieră din toate punctele de vedere pentru că au intrat într-o sală de cinema pentru proima oară. Îi mulţumim doamnei Moga că s-a gândit şi ne-a ales pe noi”.

Preotul Breaz: “Bucuria copiilor precum bucuria magilor”

Preotul George Breaz, şeful CTF Nr. 2 a apreciat acţiunea consilierului municipal Liliana Moga şi ne-a declarat că bucuria copiilor a fost una deosebită: “Îi mulţumesc doamnei consilier pentru gândul bun înainte de marele praznic al naşterii Mântuitorului Hristos de a-şi aduce aminte de aceşti copii minunaţi care nu au posibilitatea de a primi aceste daruri oricând. Bucuria pe care au avut-o copiii cu această ocazie să se întoarcă în inimile celor care au făcut acţiunea şi a fost precum bucuria pe care au avut-o magii când l-au găsit pe pruncul Hristos în Bethlehem.”. Şi pentru ca vizionarea filmului să fie şi mai plăcută nu puteau să lipsească popcornul şi sucurile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.