De ultimă oră! ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare meci de baraj (în sistem tur- retur) pentru promovarea în Liga a doua!

De ultimă oră! ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare meci de baraj (în sistem tur- retur) pentru promovarea în Liga a doua!

În contextul în care evoluția pandemiei cu COVID-19 o va permite, măsurile de relaxare vor presupune reluarea meciurilor din Liga 1 undeva în jurul datei de 15 iunie.

Într-o fază următoare, va reîncepe Liga a doua, pentru ca mai apoi să fie programate și competițiile județene.

În această ediție de campionat, Liga a treia va fi înghețată, cu excepția seriilor 2, 3 și 5, acolo unde – pentru stabilirea echipelor care vor promova în Liga a doua – se vor desfășura meciuri de baraj (în sistem tur- retur) între primele două clasate, acestea fiind despărțite de mai puțin de 3 puncte.

În această situație se află și cele două echipe din Maramureș care ocupă primele două locuri în Seria 5:  ACS Fotbal Comuna Recea – locul 1 (cu 35 de puncte) și CS Minaur Baia Mare – locul 2  (cu 33 de puncte).

PROMOVAREA ÎN LIGA 3 Nicio echipă din Liga a treia nu va retrograda la finele acestui sezon, astfel schimbându-se numărul echipelor care vor promova din campionatele județene.

În consecință se va organiza o nouă tragere la sorți, în urma căreia se vor stabili 14 mini-turnee cu câte trei echipe campioane județene. Aceste turnee se vor organiza pe terenuri neutre în prima săptămână a lunii august, iar echipa clasată pe locul 1 în fiecare astfel de turneu va promova în Liga a treia. Inițial, campioana județului Maramureș urma să întâlească echipa câștigătoare din județul Bistrița-Năsăud.

În cazul în care unele dintre echipele Ligii a treia nu se vor mai înscrie pentru sezonul 2020/2021, atunci locurile lor vor putea fi luate de grupările cele mai bine clasate pe locul 2 în aceste mini-turnee de promovare, a declarat Zoltan Szekely – președinte AJFMM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.