De ultimă oră! Comentariile care îți pot suspenda contul de Facebook. Reguli introduse pe ascuns

De ultimă oră! Comentariile care îți pot suspenda contul de Facebook. Reguli introduse pe ascuns

O nouă politică de blocare a conturilor și comentariilor a fost sesizată pe Facebook, iar compania americană nu a comunicat încă nimic în această privință.

Facebook a început să interzică toate comentariile din comunitatea utilizatorilor săi care au tentă sexuală, informează yoda.ro.

Așa cum Daily Mail notează într-un articol, rețeaua a început să blocheze acele mesaje care fac referire la poziții sexuale sau au orice formă de conotație sexuală.

În regulile interne de moderare a comentariilor, Facebook a început să oprească toate acele mesaje care făceau referire la persoane care își caută un partener sau o parteneră pentru o seară, poziții sexuale și chiar afirmații care făceau trimitere vagă în această direcție.

După ce un utilizator a publicat pe Twitter că, potrivit noilor reguli, acesta nu își mai poate afirma public orientarea sexuală, Facebook a ieșit printr-un purtător de cuvânt, susținând că acest lucru nu încalcă regulile privind comunicarea în comunitate.

Facebook va continua însă în această direcție, având ca intenție să protejeze mai bine copiii, dar și femeile, în fața posibilelor agresiuni verbale.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.