De ultimă oră! Iarnă grea în Maramureş! Drumuri blocate, circulaţie paralizată, TIR-uri blocate pe carosabil

De ultimă oră! Iarnă grea în Maramureş! Drumuri blocate, circulaţie paralizată, TIR-uri blocate pe carosabil

UPDATE: ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Maramureș, circulația pe DN18 s-a reluat, pe un fir alternativ. Drumul fusese blocat la kilometrul 5+900 de metri, în zona localității Groși, după ce un tir a rămas imobilizat pe carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că  în județul Maramureș, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. În acest județ, DN18B este la această oră blocat la kilometrul 5+900 de metri, în zona localității Groși, după ce un tir a rămas imobilizat (de-a curmezișul) pe carosabil.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

De asemenea, traficul pe DN17C se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 82+500 de metri, între localitățile Moisei și Săcel, după ce două autotrenuri au rămas imobilizate pe carosabil.

 Având în vedere informarea de vreme rea emisă ieri de Administrația Națională de Meteorologie (ninsori la munte, precipitații predominant sub formă de ninsoare în nord și în centru, depuneri de polei, intensificări ale vântului, vreme rece), valabilă până mâine, 3 decembrie 2019, la ora 10.00, sfătuim conducătorii auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să își asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale. 

Amintim, de asemenea, că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.