De ultimă oră . Se închid școlile în Maramureș! 102 clase din județ vor avea cursuri exclusiv online. 90 copii/elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2

De ultimă oră . Se închid școlile în Maramureș! 102 clase din județ vor avea cursuri exclusiv online. 90 copii/elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat datele cu privire la desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ, având în vedere evoluția situației epidemiologice.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

În prezent sunt confirmați 90 copii/elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2, cu precizarea că o parte dintre aceștia nu s-au îmbolnăvit în prima săptămână a anului școlar și nu au fost prezenți în unitățile de învățământ.

Se desfășoară cursuri online în 102 clase din unități de învățământ din Maramures, urmare a confirmării pozitivării elevilor.

Menționăm faptul că unitățile de învățământ din comunele Bârsana și Asuaju de Sus (cu localitățile aparținătoare) desfășoară cursuri online, odată cu instituirea măsurii de carantină zonală.

Situația prezentată este în dinamică și pot interveni modificări în funcție de evoluția situației epidemiologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.