De Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi Esperando participă la Gala Persoanelor cu Dizabilităţi, iar beneficiarii se distrează la Oacky

esperandoMâine, 3 decembrie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Această zi are ca obiectiv promovarea înţelegerii în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi mobilizarea susţinerii demnităţii şi drepturilor acestora.

Asociaţia Esperando care are misiunea de a face viaţa persoanelor cu dizabilităţi mai frumoasă, marchează această zi prin două activităţi importante.

2 angajate ale Asociaţiei Esperando însoţite de o tânără cu nevoi speciale, vor participa la cea de-a 5a ediţie a Galei Persoanelor cu Dizabilităţi, care are loc în Bucureşti.

Asociaţia a fost înscrisă în competiţie la secţiunea “Comunică abilitatea”, cu campania “E perfect să fii imperfect”, derulată în colaborare cu designerul Lorand Coza, pe parcursul anului 2014.

Le urăm baftă fetelor şi fie ca această acţiune să aducă în atenţia telespectatorilor faptul că, persoanele cu nevoi speciale pot realiza activităţi extraordinare.

Tot mâine, copiii şi tinerii cu nevoi speciale, beneficiari ai Centrului de Zi Esperando, se vor distra la Locul de joacă Oacky.

Astfel că, începând cu ora 10:00, timp de 3 ore, se vor bucura de jocuri şi activităţi distractive şi diverse.

Mulţumim conducerii Locului de joacă Oacky, pentru faptul că ne-a pus la dispoziţie spaţiul pentru derularea activităţii.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.