DEPISTAT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ COMERCIALIZEZE SUBSTANŢE PERICULOASE!

duba-politieUn bărbat din județul Botoșani a fost surprins în flagrant de polițiști în timp ce încerca să comercializeze mercur. De asemenea, alte patru persoane sunt cercetate pentru complicitate la infracțiunea de trafic de produse sau substanţe toxice.

 La data de 31 martie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani au depistat în flagrant, în Iaşi, un bărbat, de 64 ani, din judeţul Botoşani, în timp ce încerca să comercializeze fără drept 1,75 kg. de mercur.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au identificat şi depistat alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 60 de ani, trei din municipiul Iaşi şi unul din judeţul Botoşani, bănuiţi de complicitate la trafic de produse sau substanţe toxice.

Faţă de trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor menţionate s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.