DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI, CU VITEZE DE APROAPE 200 KM/H

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat două persoane care conduceau cu viteze de 197 km/h, respectiv 193 km/h, pe Autostrada A1.

Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amendă de 1.305 lei fiecare, iar permisele de conducere le-au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Țițești, conducând cu viteză excesivă.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 77, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 197 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat, la kilometrul 48 al autostrăzii, o femeie, de 27 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 193 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi cu amendă de 1.305 lei fiecare, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.