Deputat Viorica Cherecheş, alături de oameni dragi, la “Târgul de cepe”  

Deputatul PNL de Maramureş Viorica Cherecheş s-a aflat în mijlocul maramureşenilor la  ”Târgul Cepelor” din Asuaju de Sus. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul ”Festivalul Interjudețean al Cântecului, Dansului și Portului Popular Codrenesc” şi a ajuns la ediția XLVII.

“Vin la Asuaju de Sus la “Târgul de cepe” cu multă plăcere de fiecare dată. Vin pentru că iubesc această zonă şi iubesc oamenii de aici”, a spus deputatul.

Viorica Cherecheş nu este la prima participare la „Târgul cepelor” dar, cu siguranţă, nici la ultima.

„Oamenii şi sănătatea lor sunt foarte importante pentru mine şi mă va preocupa în continuare bunăstarea lor fizică oriunde aş fi, la Parlament sau la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare”, a subliniat medicul Viorica Cherecheş.

Manifestarea reuşeşte în fiecare an să adune mii de locuitori dar şi fii ai satului plecaţi departe care se adună an de an la o sărbătoare între prieteni.

Îi mulţumesc domnului primar Vasile Boitor pentru că în fiecare an, la început de septembrie, reuşeşte să-şi aducă aproape oamenii comunităţii şi prietenii ”, a mai spus deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.