Deputat Viorica Cherecheş: “Gutâiul este doar un reper geografic şi nu trebuie să fie o barieră între maramureşeni”

Deputat Viorica Cherecheş: “Gutâiul este doar un reper geografic şi nu trebuie să fie o barieră între maramureşeni”

“Gutâiul este doar un reper geografic şi nu trebuie să fie o barieră între maramureşeni”, spune deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş, care s-a aflat săptămâna trecută în mijlocul sighetenilor la Cabinetul parlamentar pe care îl are deschis în municipiul din Maramureşul istoric.

Vin cu drag la Sighetu Marmaţiei ori de câte ori sunt invitată şi vin pentru a ajuta maramureşenii din această parte de judeţ. Gutâiul este doar un reper geografic şi nu trebuie să fie o barieră între maramureşeni. Uşa mea este mereu deschisă pentru oricine, atât cea de la cabinetul parlamentar cât şi cea de la cabinetul medical”, a spus dr. Viorica Cherecheş.

Un om deosebit pe care l-a întâlnit după mulţi ani la Sighetu Marmaţiei a fost şi inginerul forestier Gheorghe Iancu. De numele acestuia se leagă o pagină importantă din industria forestieră a judeţului.

„De la soţul meu am învăţat să iubesc pădurea şi tot ce are legătură cu „aurul verde”. Preţuiesc oamenii care ocrotesc acest minunat dar al naturii şi fiecare întâlnire cu ei este o bucurie. L-am revăzut pe inginerul Gheorghe Iancu, un om special şi un bun colaborator al soţului meu, cel care timp de mulţi ani a coordonat Combinatul de Industrializare a Lemnului, unitate emblematică pentru Maramureşul istoric. Am depănat amintiri şi l-am asigurat de toată susţinerea mea în demersul lui de a menţine la timpul prezent  tot ce înseamnă oameni care au contribuit la conservarea pădurilor Maramureşului”, a mai spus dr. Viorica Cherecheş.

 Deputatul are încă de anul trecut, din luna octombrie, un cabinet parlamentar amenajat în municipiul din Maramureşul istoric, primul deschis în această zonă de judeţ, în această legislatură. Acesta se află la sediul PNL, din Piaţa Libertăţii, nr. 21. Întâlnirile cu cetăţenii se fac pe baza unei programări stabilite de comun acord, în urma discuţiilor de la biroul parlamentar

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.