Deputatul Adrian Todoran: ” Băsescu , miză la europarlamentare”

Deputatul Adrian Todoran, preşedintele PMP Baia Mare, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că deocamdată nu s-a discutat lista de candidaţi pentru europarlamentare, menţionând, totodată, că prezenţa pe aceasta a fostului preşedintele al PMP, Traian Băsescu, fost şef al statului, ‘ar fi un câştig pentru România’.

‘Încă nu avem lista, sunt avute în vedere mai multe nume şi vom avea o discuţie la începutul lunii februarie (…)Pentru alegerile europarlamentare trebuie să fie un om care înţelege ce înseamnă Europa, dezvoltarea României în comparaţie cu alte state (…) Eu, personal, m-aş bucura ca Traian Băsescu să candideze şi cred că ar fi un câştig pentru România’, a spus Adrian Todoran.

Deputatul PMP a precizat că viitoarea listă a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare va avea, cu siguranţă, pe primele poziţii, şi nume din Transilvania.

‘Sută la sută, PMP va merge în campania pentru europarlamentare ca şi partid, iar noi ne vom implica maxim în acest aspect şi zona Ardeal va avea candidaţi pe primele locuri pentru europarlamentare. Cred că, în momentul de faţă, populaţia trebuie să dea o palmă actualei clase politice, prezetându-se la vot. Indiferent cu cine o să voteze, oamenii trebuie să meargă la vot. Poţi să ai orice opinie, dar trebuie să mergi la vot. Atât timp cât tu mergi la vot, cred că eşti şi mai îndreptăţit să dai cu pumnul în masă. Prezenţa la vot, din punctul meu de vedere, ţine de partea civică (…) Şi eu sunt nemulţumit de clasa politic şi acesta a fost şi considerentul că, tânăr fiind, am vrut să mă implic în politică, vreau să mă implic şi să aduc cât mai mulţi oameni alături de acest proiect’, a afirmat Todoran.

Acesta a susţinut că o prezenţă masivă la vot pentru candidaţii la europarlamentare ar putea dezavantaja candidaţii PSD.

‘Prezenţa mare la vot ar putea dezavantaja în mod clar PSD-ul. Primii perdanţi vor fi cei din PSD’, a menţionat liderul PMP Baia Mare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.