Deputatul AUR, Pop Darius susține comunitatea de români din Austria! O nouă filială AUR ia naștere la Salzburg!

Deputatul AUR, Pop Darius a întreprins o vizită de lucru în Austria pentru a suține comunitatea de români din diaspora.

Întâlnirea cu ambasadorul Emilian Hurezeanu , la Viena, a avut ca temă bunăstarea și sprijinirea românilor iar vizita s-a încheiat cu inaugurarea unei noi filiale AUR în Salzburg.

„Dragi români și maramureșeni de pretutindeni în cadrul întâlnirii cu comunitatea românească din Austria,  am dezbătut problemele cu care se confruntă românii noștri dragi, am participat și la deschiderea filialei AUR Salzburg și inaugurarea sediului.
A fost o mare onoare pentru mine să mă aflu printre voi, cei prezenți, și doresc să vă transmit că voi fi mereu alături de concetățenii mei, în calitate de deputat AUR Maramureș.

În cadrul întâlnirii și discuției cu domnul Ambasador Emilian Horațiu Hurezeanu, la Ambasada României din Viena a Republicii Austria, am reușit să expunem problemele pe care comunitatea românească le întâmpină.

Realizarea recunoașterii minorității române și înființarea consulatelor sunt o parte ale priorităților pe care le-am expus în cadrul discuției.
Felicit implicarea fraților români din Austria, în consolidarea filialelor și determinarea pe care o au în activitatea lor de a uni românii expulzați din toate colțurile României.” a menționat deputatul POP Darius, AUR Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.