Deputatul Florin Alexandru Alexe prezent la ședința Comisiei pentru industrie si servicii. Proiectele dezbătute vor avea impact major asupra economiei și societățiii românești!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe prezent la ședința Comisiei pentru industrie si servicii. Proiectele dezbătute vor avea impact major asupra economiei și societățiii românești!

„Ieri a avut loc ședința Comisiei pentru industrie si servicii. În cadrul întâlnirii, am dezbatut si aprobat mai multe proiecte cu impact major asupra economiei și societățiii românești.În PNRR este prevăzută operaționalizarea unei agenții specializate în investiții în domeniul sănătății. Agenția urmează să gestioneze programul privind construcția celor trei spitale regionale (Cluj, Craiova și Iași) finanțate din fonduri europene, prin fondurile structurale 2021-2027.Am aprobat ordonanța guvernului de înființare si funcționare a Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate. Am convingerea că agenția va aduce un plus necesar în sistemul de sănătate românesc. De asemenea, ANDIS va oferi asistență tehnică și pentru alte proiecte de investiții în infrastructura de sanătăte, pentru spitale ale unor ministere si instituții cu rețea sanitară proprie.Garantarea și protejarea dreptului persoanelor la ocrotirea sănătății este o prevedere constituțională. Luăm măsurile necesare pentru protejarea sănătății publice. Investim în infrastructura națională de sănătate. Redăm demnitatea pacienților!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș,Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.