Deputatul Gheorghe Șimon: Guvernul PNL nu este interesat să vină cu soluții, singura lui preocupare este să-și numească oameni în funcții cheie!

Deputatul Gheorghe Șimon: Guvernul PNL nu este interesat să vină cu soluții, singura lui preocupare este să-și numească oameni în funcții cheie!

Deputatul PSD , Gheorghe Simon, a luptat și luptă pentru pătura socială cea mai vulnerabilă, formată în special  din pensionari Criza  generată de pandemie a afectat economia țării, cu impact direct și negative asupra veniturilor populației. Depuatul PSD , Gheorghe Simon:

“Guvernul PNL nu se dezminte și mai dă o lovitură celor 7 milioane de români pensionari, bugetari, studenți. Ca să rămână la putere, în campania electorală Orban spunea că sunt bani de pensii și salarii, Cîțu ne-a spus că vor mari cu 46% pensiile, iar în 2021 marirea va fi 8%. Acum au uitat ce au promis și nu mai măresc pensiile, salariile și nici nu aplică gratuitățile pentru studenți.

Pensiile reprezintă 8% din buget. Românii care au muncit o viață întreagă se uită neputincioși cum li se taie pensiile și în loc să trăiască decent sunt umiliți și înjosiți de cei care în urmă cu doar două luni le-au promis lapte și miere!

Guvernul PNL nu este interesat să vină cu soluții, singura lui preocupare este să-și numească oameni în funcții cheie. Schimbarea este bună, dar atunci când faci trecerea la ceva mai bun nu la dansatoare sau chelnerițe impuse șefe peste noapte în domenii strategice!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.